Le Château de Neuville

Historisch erfgoed als getuige van een evenement uit ons persoonlijk, familiaal of sociaal leven.

Historisch erfgoed…

Indrukwekkend door zijn bouw en schoonheid, waakt Château de Neuville sinds de XIIde – eeuw over zijn domein. Gebouwd uit dikke stapelmuren en omringd door oude slotgrachten, kan hij niet ontsnappen aan het oog van toeristen en liefhebbers van mooie gebouwen.

Gedurende meer dan 7 eeuwen, getuigt dit kasteel een voortdurende aanwezigheid in de tijd, sinds de soevereiniteit van de middeleeuwse heren via de evenementen die de nationale en lokale geschiedenis gemarkeerd hebben.

De elementen die hem maken, markeren op hun manier de meerder functies die hij heeft gesteund.

De 3 torens, de verschillende interne architecturale stijlen interne geven hem de titel van landhuis. De toevoeging van een boerderij inbaksteen en kalksteen, een weg, de gedeeltelijke afbraak en restauratie van het gebouw, het verkoop van percelen en een lange administratieve strijd waren er nodig om Le Château de Neuville uiteindelijk te klasseren als wonderlijk erfgoed door de commissie ter bescherming van monumenten en landgoed.

… getuige van een evenement uit ons persoonlijk leven

Vandaag herleeft het kasteel maar bied het zich ook aan u aan!

Het kasteel, beeldig gerenoveerd, biedt u één van de mooiste ruimtes in de regio om een kenmerkend moment in uw leven te organiseren.
De Château heeft voor elk gelegenheid een zaal, we vinden er helemaal ingerichte zalen, grote parkeergelegenheid in een prachtige omgeving die zowel privé als zakelijke evenementen toestaat.
Het domein kan 15 tot 4000 personen ontvangen.

Onze diensten

Huwelijken icon

Huwelijken

Wat nog meer verlangen dan dit sprookjesachtige plaats voor een onvergetelijke dag!

Om deze dag mogelijk te maken, bieden wij u een ideale ruimte aan voor het organiseren van uw huwelijk!

Met zijn tuinen, pleinen en beeldige zalen, biedt de Château de Neuville u de perfecte plaats voor één van de mooiste dagen van uw leven.

Feestjes icon

Feestjes

Een tijdloze ervaring!!!

U wenst een feest te organiseren privé of op uitnodiging, Château de Neuville biedt u een ingerichte ruimte voor de gelegenheid. Ons kasteel staat u toe uw evenement te organiseren in de beste omstandigheden.

Vertrouw ons team om er een onvergetelijk moment van te maken.

Evenementen icon

Evenementen

Een Evenement perfect gerealiseerd!

U wenst een evenement te organiseren: Bedrijfsfeesten, verjaardagen, concerten, Auto bijeenkomsten, product voorstellingen, modeshows, degustaties, …

Aarzel dan niet meer en bezoek Château de Neuville. U vindt er meerdere ruimtes die u naar uw verlangen kunt gebruiken.
Ons professioneel team is ter uwe beschikking om het “WAUW”- effect te creëren!

Meetings icon

Meetings

Voor uw conferenties, een plaats reeds ingericht van A tot Z

U wenst een conferentie te organiseren, een project voor te stellen, zakenpartners te herenigen, klanten samen te brengen, uw prospecten uit te nodigen, ... Château de Neuville biedt u de mogelijkheid om deze verschillende gebeurtenissen te organiseren.

2 zalen helemaal ingericht (geluid, schermen, meubilair, ...) zijn ter uwe beschikking, u kunt ook uw ontvangst en pauzes organiseren in onze geweldige bar!

Reservatie

Contact

  • FR